Emir Ortakaya ve Burak Kapacak Fenerbahçe’de

Fenerbahçe Bursaspor’dan 21 yaşındaki oyuncu Burak Kapacak’ı ve Gençlerbirliği’den Emir Ortakaya’yı renklerine bağladı. Emir Ortakaya ile 3 yıllık, Burak Kapacak ile 5 yıllık anlaşma imzalandı.

Haber Merkezi / Fenerbahçe, Gençlerbirliği’nin 2004 doğumlu futbolcusu Emir Ortakaya’yı bonservisiyle birlikte 3 yıllığına renklerine bağladı. Emir Ortakaya’nın transferi karşılığında Barış Alıcı da bonservisiyle birlikte Gençlerbirliği Kulübü’ne katıldı.

Fenerbahçe’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Emir Ortakaya’ya Çubuklu formamızla başarı dolu sezonlar dileriz. Barış Alıcı’ya da bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, Bursaspor’dan 21 yaşındaki oyuncu Burak Kapacak’ı kadrosuna katı. Kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kulübümüzle 5 yıllık anlaşma imzalayan Burak Kapacak’a Çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz. Fenerbahçemize hoş geldin Burak Kapacak!” denildi.

“Acayip bir mutluluk yaşıyorum”

Burak Kapacak, sözleşme sonrası yaptığı açıklamada, “En başta şunu söylemem lazım; futbol okulunda oynadım. Futbol okulunda oynarken bile o yaşta Fenerbahçe’nin nasıl büyük bir kulüp olduğunu orada anlayabiliyorsunuz. Oradan buraya uzanan bir yol var. Çok çetrefilli ama sonu güzel oldu. Acayip bir mutluluk yaşıyorum. Güzel geçeceğini umuyorum.” dedi.

“Çok mutluyum”

Hayalini gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden Emir Ortakaya ise “Öncelikle çok mutluyum. Hayalini kurduğum, hedeflediğim büyük Fenerbahçe camiasına katıldığım için çok mutluyum. Çok heyecanlıyım. İnşallah her şey güzel olur. Transferimde emeği geçen büyük pay sahibi olan Tahir Hocama, Kemal ağabeyime çok teşekkür ederim. İnşallah kimseyi mahcup etmem ve çok güzel günler bizi bekler.” şeklinde konuştu.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir