Dursun Özbek: Avrupa’da Yeniden Kupa Kazanmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız

Kulübün tüzük tadil tasarısının görüşüldüğü olağanüstü genel kurul toplantısında konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet’in 100. yılında şampiyon olmak bizim için önemliydi. Bu başarıya ulaştık, kupamız şu anda burada sergileniyor” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Cumhuriyet’in yüzü Galatasaray’a bu kupa her zaman olduğu gibi çok yakıştı. Şimdi hedefimiz kurucumuz Ali Sami Yen’in ifade ettiği gibi ‘Türk olmayan takımları yenmek’… Avrupa’da yeniden kupa kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yeter ki sizin desteğiniz bizim arkamızda olsun. Başarıya giden yolda sizlerle beraber yürümek, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarıma büyük gurur veriyor.”

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Dursun Özbek, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Divan Başkanlarım, değerli Divan Heyeti, değerli Başkanlarım, Galatasaraylılar, saygıdeğer hanımefendiler ve beyefendiler, hepiniz hoş geldiniz. Hepinize saygılarımı ve selamlarımı gönderiyorum.

Bugün, zamanını ayırıp Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu’nda bizlerle birlikte olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin katılımınız ve desteğiniz bizim için her zaman çok önemli…

Bugün, verdiğimiz önemli sözlerden birini tutmanın mutluluğu ve gururu ile karşınızdayım. Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet’in 100. yılında şampiyon olmak bizim için önemliydi. Bu başarıya ulaştık, kupamız şu anda burada sergileniyor. Cumhuriyet’in yüzü Galatasaray’a bu kupa her zaman olduğu gibi çok yakıştı. Şimdi hedefimiz kurucumuz Ali Sami Yen’in ifade ettiği gibi ‘Türk olmayan takımları yenmek’… Avrupa’da yeniden kupa kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yeter ki sizin desteğiniz bizim arkamızda olsun. Başarıya giden yolda sizlerle beraber yürümek, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarıma büyük gurur veriyor.

Arkadaşlarımızla beraber bugünkü gündem için detaylı bir çalışma yaptık. Ben bu sürece destek veren tüm Galatasaraylı abilerime, ablalarıma ve kardeşlerime buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Yönetim Kurulu Üyemiz Can Natan detaylarını sizinle paylaşacak. Ben bu Genel Kurulun birlik olduğumuz, şeffaf bir şekilde Galatasaray için en iyisini bulmak adına yaptığımız tartışmaların ilk adımı olarak görüyorum. Sizin desteğinizle Galatasaray’ı daha iyi günlere ulaştıracağımıza yürekten inanıyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Toplantının sonunda Özbek, bir kez daha kürsüye gelerek teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Özbek, şunları söyledi:

“Sayın Divan, Divan Heyeti, değerli Başkanlarım, sevgili Galatasaraylılar, bugün sizlerin önüne bazı değişiklikler getirdik tüzük değişikliği için hepinize çok teşekkür ediyorum. Galatasaray’da yaratmak istediğimiz hava, sevgi iklimi vücut bulduğu için son derece sevinçliyim. Ben ve arkadaşlarım bunun için hep beraber çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Duygusal bir durumdayım. Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum.

Size ne söz verdiysek, size ne vaat ettiysek hepsini harfi harfine yerine getireceğiz. Ben ve arkadaşlarımın bunun için and içtik. Size mahcup olmamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Faaliyetlerimizin meyvelerini inşallah bu sene toplayacağız. Bugüne kadar bize verdiğiniz desteği lütfen sürdürün. Biz sizden kuvvet alıyoruz, biz sizden cesaret alıyoruz. Şahsım ve yönetim kurulu ekibim adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Yaşasın Galatasaray!”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir