Dört Büyüklerden “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” Mesajları

Türk futbolunda dört büyükler olarak bilinen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yaptıkları paylaşımlarla kutladılar.

Haber Merkezi / Fenerbahçe, paylaşımında, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verirken, Galatasaray ise, paylaşımında, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, alın teriyle hayatını kazanan tüm yurttaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek dileriz” cümlelerine yer verdi.

Beşiktaş, paylaşımında, “Tüm emekçilerin ve halkımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarız” ifadelerine yer verirken, Trabzonspor ise, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” cümlelerine yer verdi.

Kulüplerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yaptıkları paylaşımlar şöyle:

Fenerbahçe: Ülkemiz için değer üreten tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

Galatasaray: Tüm emekçilerin, emeğin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, alın teriyle hayatını kazanan tüm yurttaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek dileriz.

Beşiktaş: 120 yıllık şan ve şeref dolu mazimizde her daim halkın takımı olmakla övündük, emeğe ve alın terine saygılı olduk. Tüm emekçilerin ve halkımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarız.

Trabzonspor: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun

Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan bir mesaj yayınladı: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir