Dev Derbi Öncesi Taraftara İyi Haber: Deplasman Yasağı Kalktı

Süper Lig’de 21 Ekim Cumartesi akşamı Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçı öncesi İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıracak bir karara imza attı.

Haber Merkezi / Kararla birlikte Beşiktaş taraftarı, derbi maçında tribünündeki yerini alabilecek.

Beşiktaş’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Süper Lig’in 9. haftasında, 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak Galatasaray-Beşiktaş müsabakası için toplanan İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, taraftarlarımızın deplasman tribününde yer almalarına karar vermiştir. Taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız” ifadelerine yer verildi.

Deplasman yasağı nedir?

İstanbul Valiliği, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticilerinin istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul’da kendi aralarında oynayacağı Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacağını duyurmuşu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 02.08.2022 tarih ve 1 (bir) numaralı kararı aldığı toplantısında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerini temsilen katılan yöneticilerin kendi istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul’da bu kulüplerimizin kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacaktır.

Beşiktaş’ta derbi hazırlıkları devam etti

Öte yandan Beşiktaş, Süper Lig’de Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Burak Yılmaz’ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çalışmayla tamamlandı. Beşiktaş, Galatasaray maçı hazırlıklarına, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir