Çalımbay’dan Fenerbahçe Açıklaması: Kazanmaktan Başka Bir Düşüncemiz Yok

Hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları maça ilişkin değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Kafamızda kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Yukarıyı hedefliyorsak bu maçı kesin kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarımıza çok güveniyorum. Onların çok büyük desteği olacağını biliyorum. Futbolcu arkadaşlarıma da sonuna kadar güveniyorum. Bizim için kritik bir maç, bir dönüm karşılaşması. Onun için bizim kendi sahamızdaki bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rıza Çalımbay’ın açıklamalarından öne çıkan satırlar şöyle:

“Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel işler yapacağız. Bu, yıllardır Beşiktaş’ta görülmeyen bir şey… Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar’ın gelmelerinden dolayı çok mutlu olduk. Hep beraber en iyisini yapmaya çalışacağız… Masuaku, Rosier ve Rashica’nın durumlarıyla ilgili kararı doktorlarımız verecekler. Şu anda antrenmana çıkmıyorlar. Tayyip Talha Sanuç daha hazır değil. Çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe maçı için durumumuz gayet iyi. Maçı bekliyoruz. Bizim, taraftarlarımız ve Camiamız için çok önemli bir maça çıkacağız. Bunun farkındayız. Kafamızda kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Yukarıyı hedefliyorsak bu maçı kesin kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarımıza çok güveniyorum. Onların çok büyük desteği olacağını biliyorum. Futbolcu arkadaşlarıma da sonuna kadar güveniyorum. Bizim için kritik bir maç, bir dönüm karşılaşması. Onun için bizim kendi sahamızdaki bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor.

Biz her şeye açığız. Dün Feyyaz Uçar geldi, onunla konuştuk. Bugün de antrenmanı sizlere açtık. Her zaman olmaz ama belli bir yere kadar olur. Zaten bu işler artık Feyyaz Uçar’ın üstünde. Feyyaz Uçar’ın da iyi bir şekilde yapacağına inanıyorum. Basın olmazsa hiçbir şey olmaz. Basın çok önemli, sizler işinizi yapıyorsunuz… Eric Bailly ile Rachid Ghezzal’ın durumlarına bakıyoruz. Onların durumlarıyla ilgili kararı maç gününe kadar vereceğiz.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir