Burak Yılmaz: Daha İyi Olmak Zorundayız

Galatasaray karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Oyunumuzun üstüne ekleyerek devam etmemiz lazım. On kişi olduğumuz bölümde topu elimizde tuttuk, golü de bulduk. Mağlubiyet nedeniyle üzgünüz. Daha iyi olmak zorundayız” dedi.

Haber Merkezi / Süper Lig’in 9. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Beşiktaş, Ali Sami Yen’de karşı karşıya geldi. Hakem Halil Umut Meler’in yönettiği karşılaşmadan Galatasaray, 2-1 galip ayrıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Burak Yılmaz, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Yılmaz’ın açıklamalarından öne çıkan satırlar şöyle: Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. İkinci yarıdaki oyun için oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İkinci yarıda oyunun hakimiydik. İlk yarıda yirminci dakikadan sonra oyunu rakibe verdik. Kendi oyunumuzun dışına çıktık. Oyunumuzun üstüne ekleyerek devam etmemiz lazım. On kişi olduğumuz bölümde topu elimizde tuttuk, golü de bulduk. Mağlubiyet nedeniyle üzgünüz. Daha iyi olmak zorundayız.

“Maçı kendi kendimize zorlaştırdık”

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Alex Chamberlain karşılaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bizim adımıza üzücü bir maç ve sonuç oldu. Maçı kendi kendimize zorlaştırdık. On kişi kaldık. İkinci yarıda gol bulduk ve fırsatlar yarattık. Sonrasında bir penaltı golüyle maçı kaybettik. Çok üzgünüm. On kişi puan alabilirdik. Gereksiz yerlerde top kayıpları yaptık. Penaltı da aynı nedenle oluştu. Büyük maçlarda hata yaptığınızda bedel ödüyorsunuz. İkinci yarıdaki performansımızı genele yayabilirsek daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Beşiktaş’ta sağ bekte görev alan Tayfur Bingöl ise, karşılaşmaya ilişkin, “Mağlubiyet nedeniyle üzgünüz. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Taraftarlarımız bize çok güzel destek oldular. Şanssız pozisyonlar oldu. Olmasaydı galibiyet alabilirdik. Maçın kırılma anı on kişi kalmamız. O pozisyonda kırmızı kart doğru mu tam olarak emin değiliz” değerlendirmede bulundu.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir