Beşiktaş’ta Teknik Direktör Belirsizliği Sona Erdi

Beşiktaş’ta futbol A Futbol takımının teknik sorumluluğu konusunda karar verildi. Beşiktaş, seçim tarihine kadar A Futbol takımının başında Burak Yılmaz’ın olacağını duyurdu.

Haber Merkezi / Beşiktaş’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz’ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir.”

A Milli Futbol Takımı için Vincenzo Montella’dan yardımcı antrenörlük teklifi alan Burak Yılmaz, Beşiktaş’taki görevi için bu teklifi reddettiğini önceki gün açıklamıştı. İstanbulspor maçında taraftarın da desteğini alan Burak Yılmaz’ın, seçime kadar devam edip etmeyeceği konusunun açıklığa kavuşması bekleniyordu.

Konuyla ilgili olarak Burak Yılmaz, İstanbulspor maçı sonrası şu ifadeleri kullanmıştı: Başkan yarın gelip, teşekkür ederiz dediği zaman sarılır, gönül koymadan giderim. Devam derse de ona da varım. Elimden geleni yapmaya hazırım. Giderim, kalırım hiç önemli değil. Bir hafta ise bir hafta, bir sene ise bir sene. Beşiktaş ile kontratım var.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir