Beşiktaş’ta Kayserispor mesaisi

Süper Lig’de Hes Kablo Kayserispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla başladı. Beşiktaş, maçı hazırlıklarını, yarın yapacağı çalışmayla tamamlayarak kampa girecek.

Haber Merkezi / Beşiktaş, Süper Lig’de Hes Kablo Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla başladı. Basına kapalı antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Demir Grup Sivasspor maçında oynayan futbolcularımız, rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamladı.

Diğer futbolcular; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla antrenmana başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapıldı. İdman, yarım sahada oynanan çift kale maç sonrası gerçekleştirilen şut çalışmasıyla sona erdi.

Beşiktaş, Hes Kablo Kayserispor maçı hazırlıklarını, yarın (23 Nisan) saat 18.00’de yapacağı çalışmayla tamamlayarak kampa girecek.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir