Alexander Djiku Fenerbahçe

Ryan Kent ve Edin Dzeko’yu kadrosuna katan Fenerbahçe, Fransız ekibi Strasbourg’un formasını giyen ve serbest statüde bulunan Ganalı stoper Alexander Djiku’yu renklerine bağladığı.

Haber Merkezi / Fenerbahçe, konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Fenerbahçemiz, Fransız asıllı Ganalı milli stoper Alexander Djiku’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yöneticimiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı. Alexander Djiku’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor;  Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.”

Kariyerinde SC Bastia, SM Caen ve Strasbourg formalarını giyen 29 yaşındaki Ganalı stoper, Strasbourg forması altında geçirdiği 4 sezonda 127 maçta görev yaptı ve 4 gol – 3 asist üretti.

Daha önce Ryan Kent ve Edin Dzeko’yu kadrosuna katan Fenerbahçe, Djiku ile yaz transfer dönemindeki 3. transferini gerçekleştirmiş oldu. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen İrfan Can Eğribayat ve Gustavo Henrique’nin de bonservislerini almıştı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir