Abdullah Avcı: Çok Çalışacağız

Sivasspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Trabzonspor’un inişleri çıkışları olacak. Hep söylüyorum çok çalışacağız. Dersimize iyi çalışarak daha iyi hale geleceğiz” dedi.

Haber Merkezi / Süper Lig’in 13. hafta maçında Sivasspor ile Trabzonspor, 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hakem Volkan Bayarslan’ın yönettiği karşılaşma 3 – 3 berabere sona erdi.

Sivasspor’un gollerini 4. dakika Saiz, 20 ve 67.dakika Manaj kaydederken, Trabzonspor’un golleri ise 39. dakika Pepe, 45+1. dakika Onuachu ve 76. dakika Trezeguet kaydetti. Bu sonuçla Sivasspor puanını 15’e, Trabzonspor ise 23’e yükseltti.

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Avcı’nın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Milli takım arasından sonra tekrar lige döndük. Milli takımımızı da tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Bugün Sivas’ta doğal olarak hava şartları zordu ancak zemin iyiydi. Her zaman bu tür futbol ortamlarında oynamıyorsun. Sivasspor takımı bir değişim gösteren takım.

Rıza hocayla iyi işler yaptılar. Servet hocayla bambaşka bir oyun oynatıyor. Çalışmamıza rağmen 3 tane gol yedik. Kazanmak için geldik. Trabzon kazanırsa mutlu olur, kazanamazsa mutsuz olur. Oyunun büyük bölümünde çabuk kırılan Trabzonspor’dan tepki veren bir Trabzonspor olması iyiydi. İkinci yarıya kazanabileceğimiz düşüncesiyle başladık.

Rakibi oyuna ortak ettik ayağımızdaki topları kaybederek. Son bölüm iki takım adına da aksiyonlu oldu. Bol aksiyonlu maç oldu. Trabzonspor’un inişleri çıkışları olacak. Hep söylüyorum çok çalışacağız. Dersimize iyi çalışarak daha iyi hale geleceğiz. Sivasspor’a da başarılar diliyorum. Detayların olumsuz olanlarını da değerlendireceğiz.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir