Zafer Partisi, Iğdır Ve Kars’ta Aday Göstermeyecek

31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlere ilişkin açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kars ve Iğdır’da aday çıkarmayacaklarını söyledi.

İYİ Parti’den istifa eden isimler olduğunu hatırlatan Ümit Özdağ, “İYİ Partili arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Partisinin yükselişte olduğunu savunan Ümit Özdağ, özetle şu ifadeleri kullandı:

“Biz bu seçimlere Zafer Partisi olarak 79 il ve ilçelerinde tek başımıza gireceğiz. Sadece Kars ve Iğdır’da aday çıkarmıyoruz. Burada HDP’nin karşısında vatansever bir adayı destekleme kararı aldık. Bu seçimleri ittifaksız gerçekleştireceğiz.

CHP’nin yeni genel başkanı daha genel başkan seçilmeden CHP’deki genel başkan değişikliğinin gerekçesi olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Zafer Partisi ile ittifak yapılarak HDP seçmeninin küstürülmesi olarak izah etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’na Selahattin Demirtaş ile kol kola yol yürümesini biz de öneriyoruz. Daha iyisine layık değiller.”

Zafer Partisi Lideri Özdağ, İYİ Parti’den istifa eden isimler olduğunu hatırlatarak, “İYİ Parti’li arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır” ifadesini kullandı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir