UEFA Maçlarının Yeni Adresi Belli Oldu: Şifresiz Yayınlanacak

UEFA (Avrupa Futbol Federasyonları Birliği) Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının yeni adresi belli oldu. Maçlar, şifresiz olarak 3 sezon boyunca TRT’de yayınlanacak.

TRT’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, “TRT’nin futbolseverlere sunduğu zengin içeriklerle dolu yayınlar, Türk futbolseverlerin heyecanını daha da artıracak” denildi.

TRT, önümüzdeki sezondan itibaren 3 sezon boyunca UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının yayın hakkını aldığını duyurdu.

Gazete Duvar’ın atardığına göre; TRT’den yapılan açıklamada, Türk takımlarının maçlarının şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor’da izleyicilerle buluşacağı belirtildi. Daha fazla sayıda maçın ise TRT’nin yeni dijital platformu “tabii” üzerinden izlenebileceği bildirildi.

TRT’nin tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının tek yayıcısı olma hakkını elde ettiğinin hatırlatıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“TRT, deneyimli ekipleriyle, teknolojinin son imkanlarını kullanarak futbolseverlere unutulmaz bir yayın deneyimi sunacak. TRT’nin futbolseverlere sunduğu zengin içeriklerle dolu yayınlar, Türk futbolseverlerin heyecanını daha da artıracak.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir