Trabzonspor’da Kombine Satışları Başladı; Detaylar

Trabzonspor’da tüm Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında geçerli olacak 2023-2024 sezonu kombine bilet satışları başladı. Satışlarda ilk 7 gün, 2022-2023 sezonu kombine sahibi taraftarlar öncelik hakkı bulunmakta.

Haber Merkezi / Genel satışa ise 17 Temmuz Pazartesi saat 13.00’da başlanacak. Kombine satışlarında, geçmiş yıllara göre bazı değişiklikler yapılmış olup; bu sezon için kale arkaları ve doğu alt tribün için kombine satışı yapılmayarak, müsabakalar öncesi bilet satışı uygulaması gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

2023-2024 kombine satış fiyatları

Fırtına Tribün: 4.000 TL

Doğu Üst Tribün: 6.000 TL

Batı Alt/Üst Tribünler: 7.000 TL

VİP Silver Tribünler: 15.000 TL

VİP Gold Tribünler: 20.000 TL

VİP Platinum A-C Tribünler: 25.000 TL

VİP Platinum B Blok: 30.000 TL

Kombine biletlerinde uygulanacak olan indirimler:

Üyeler: Kulübün üyeleri kombine biletlerini yüzde 10 indirim hakkı ile satın alabilecek.

Öğrenciler: Kulübün öğrenci taraftarları kombine biletlerini yüzde 15 indirim hakkı ile satın alabilecek.

Öğrenci indiriminden faydalanmak isteyen taraftarlar öğrenci kimlik fotokopisini veya öğrenci olduğunu ispat edecek diğer resmi belgeleri gişeye sunarak indirimden yararlanabilecek.

Söz konusu indirimli kombinelerin transferi kapalı olacaktır. Öğrencilerin kombine indirim hakkı yalnızca gişelerden geçerli olacak.

Kadınlar: Kulübün kadın taraftarları kombine biletlerini yüzde 25 indirim hakkı ile satın alabilecek. Söz konusu indirimli kombinelerin transferi kapalı olacaktır. Kadınların kombine indirim hakkı yalnızca gişelerden geçerli olacak.

Geçen sezondan kombine sahibi olan taraftarlar, kulüp üyeleri ve Trabzonspor kredi kartlarına sahip taraftarların kombine alımlarında yüzde 10 indirim hakkı bulunmakta.

Geçen sezondan kombine sahibi olan taraftarlar, öncelikli satış sürecinde ve genel satışlarda hem gişelerden hem de internetten yüzde 10 indirimden faydalanabilecek.

Sadece kulüp üyeleri ve eski kombine sahibi taraftarlar genel satışta hem internet hem de gişeden yüzde 10 indirimden yararlanabilecek.

2022-2023 sezonu kombine sahipleri öncelikli alım hakkı olarak;

Doğu alt ve kale arkaları tribünleri dışındaki bloklardan kombinesi olan eski kombine sahiplerine, sahip oldukları koltuklar 7 gün süreyle rezerv edilecek.

Doğu alt ve kale arkalarından kombinesi olan taraftarlar, rezerv edilmiş koltuklar dışındaki tüm koltuklardan kombine alabilecek.

TS logolu kredi kartı sahipleri genel satış başladıktan sonra sadece gişelerden olmak üzere yüzde 10 indirim hakkından yararlanabilecek.

Geçtiğimiz yıl kombine sahibi olan ve TS logolu kredi kartlarıyla kombine satın alan taraftarlar kombine transferinden yararlanırken; indirimden faydalanan öğrenci ve kadın taraftarlar kombineleri transfere kapalı olacaktır.

Birden fazla indirim hakkına sahip olan taraftarlar  en yüksek orandan olmak üzere sadece bir indirimden faydalanabilecek.

Kombine alımlarında doğabilecek, kredi kartı taksit vade farkı komisyonu kulübe ait değildir.

Kombine almak isteyen taraftarlar aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir:

Kombine satın almak isteyen taraftarlar Passolig kart vizesinin 01.06.2024 tarihine kadar uzatılmış olması gerekmektedir. Kombine satışı sadece TS logolu Passolig kart sahiplerine olacak.

Satın alınan kombineler takımın iç sahada oynayacağı tüm resmi müsabakalarda geçerli olacak.

Satın alınan kombinede yer değişikliği talebi için, uygun yer olması durumunda, 150 TL ücret ödenecek.

Genel satışta kombine satışı 5 adet ile sınırlı olacak.

Yenileme dönemi kombine satışları 10 Temmuz Pazartesi saat 13.00’da başlayıp 16 Temmuz Pazar saat 20.00’de sona erecektir.

Kale Arkası Tribünleri ve Doğu Alt bölüm için kombine satışı olmayıp, müsabakalar öncesi bilet satışı planlanmakta.

Passolig Satış Noktaları
Passolig İnternet Sitesi (www.passo.com.tr) – Passo Mobil Uygulama
Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu, Trabzon
Meydan Passolig Kombine Satış Gişesi, Trabzon

Hatırlatma

Kombine satışları sadece Trabzonspor logolu Passolig kart sahiplerine yapılacak olup kart vizelerinin 01.06.2024 tarihine kadar uzatılmış olması gerekmekte.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir