Trabzonspor, Ayrılığı Resmen Duyurdu

Yeni sezon kadro planlamasını yapan Trabzonspor, yorgun olduğu gerekçesiyle idmanlara katılmayan Marc Bartra ile karşılıklı anlaşarak yolların ayırdığını duyurdu.

Haber Merkezi / Trabzonspor, Marc Bartra’ya 8 taksit halinde toplam 1 milyon Euro sözleşme fesih bedeli ödeneceği açıklandı.

Trabzonspor, Marc Bartra’yı geçtiğimiz sezon başında 1.25 milyon Euro karşılığında Real Betis’ten transfer etmiş ve 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Trabzonspor ile 2022-23 sezonunda toplam 40 maça çıkan Marc Bartra 4 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformun’a (KAP) yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Marc Bartra Aregall arasındaki 15.08.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya 8 taksit halinde toplam 1 milyon avro tutarında fesih tazminatı ödenecektir.”

Öte yandan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını bugün saat 11.00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde Slovenya’nın Kranj şehrinde yapılan antrenmanda oyuncular dinamik ısınma ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi.

Trabzonspor, saat 19.00’da yapacağı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir