Taraftar İstifaya Çağırmıştı: Beşiktaş’ta Fernando Santos İle Yollar Ayrıldı

Beşiktaş’ta Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay’dan sonra Fernando Santos ile de yollar ayrıldı. Beşiktaş, Santos yönetiminde çıktığı 13 lig maçında sadece 4 galibiyet alabilirken toplamda 16 puan elde etti.

Haber Merkezi / Beşiktaş, Serdar Topraktepe’nin sezon sonuna dek takımın başında Teknik Sorumlu olarak görev alacağını duyurdu.

Beşiktaş’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır.”

Santos, mücadelenin ardından taraftarın istifa çağrısına ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkçe bilmediğim için taraftarın tezahüratlarını anladığımı söyleyemem. Bunlar futbolun içinde var. Sonuçlar kötü olunca taraftar da doğal olarak ortaya tepki koyuyor. Son üç maçımıza baktığınızda şanssızlık yaşadık. Taraftarımızın verdiği tepki doğru diyebilirim” dedi.

Sezona Şenol Güneş’le başlayan Beşiktaş’ta tecrübeli çalıştırıcıdan sonra kısa bir süre Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay görev yapmıştı. Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi’den sonra başkanlığa Hasan Arat’ın gelmesinin ardından Çalımbay ile yollar ayrılmış; Ocak 2024’te Fernando Santos teknik direktörlüğe getirilmişti. Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde çıktığı 13 lig maçında sadece 4 galibiyet alabilirken toplamda 16 puan elde etti.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir