Şenol Güzel: Galibiyetle Ayrılmak Güzel

Kayserispor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Oyun disiplininden kopmadan oynamaya çalıştık. Rakip sahasında savunmada olmasına rağmen yine orada pozisyon bulduk. Bugün duran toptan gol atmayı bekliyorduk ancak yemeyi hiç beklemiyorduk. Futbol böyle bir şey” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Rakip daha az gelip gol atabilir. Oyun üstünlüğünüz olup yeterli pozisyon bulamazsanız, bulduğunuzu gole çeviremeyebilirsiniz. Oyuna baktığımız zaman bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdiler, kazanmayı hak ettiler. Üç puanı aldık. Galibiyetle ayrılmak güzel. Taraftarlarımıza ve oyuncularıma teşekkür ediyorum.”

Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor, Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Güneş, özetle şunları söyledi:

“Kayserispor takım savunmasını iyi yapıyor. Belli bir kalıp içerisinde rakibi hata yaptığı zaman hızlı hücuma çıkabiliyor. İzin verdiğiniz zaman pas yaparak da çıkabiliyor, uzun toplarda da forvetini oynatabiliyor. Biz bunu biliyorduk, bekliyorduk.

Tamamen rakip sahada oynamaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Oyun disiplininden kopmadan oynamaya çalıştık. Rakip sahasında savunmada olmasına rağmen yine orada pozisyon bulduk. Bugün duran toptan gol atmayı bekliyorduk ancak yemeyi hiç beklemiyorduk. Futbol böyle bir şey.

Rakip daha az gelip gol atabilir. Oyun üstünlüğünüz olup yeterli pozisyon bulamazsanız, bulduğunuzu gole çeviremeyebilirsiniz. Oyuna baktığımız zaman bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdiler, kazanmayı hak ettiler. Üç puanı aldık. Galibiyetle ayrılmak güzel. Taraftarlarımıza ve oyuncularıma teşekkür ediyorum.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir