Şenol Güneş: Oyunumuz Kazanmak İçin Yeterli Değildi

Adana Demirspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Oyunumuz kazanmak için yeterli değildi. Rakip kolay goller buldu. Hem üzgünüm hem de kızgınım. Rakibin oynamasına izin veren bir yapımız var, bunu arzu etmiyoruz. Beklentilerimiz karşılık bulmadı” dedi.

Haber Merkezi / Beşiktaş, Süper Lig 3. hafta erteleme karşılaşmasında Adana Demirspor’a konuk oldu. Beşiktaş, karşılaşmayı 4-2’lik skorla kaybetti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Güneş’in açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Çok hata yaptık. Hücuma çıkarken kaptırdığımız toplarla kalemizde goller gördük. Rakibin hızlı hücum oyununa izin verdik. Topu kazanmak için agresif olmalıydık. Oyunumuz kazanmak için yeterli değildi. Rakip kolay goller buldu. Hem üzgünüm hem de kızgınım.

Rakibin oynamasına izin veren bir yapımız var, bunu arzu etmiyoruz. Beklentilerimiz karşılık bulmadı. Mert’in sakatlığına bakacağız. Oyunun başında rahatsızlığı vardı, rahat değildi. Maçı kazanma arzusunu rakip kadar gösteremedik. Deplasmanda rehavet içinde olma halimiz var, bunu değiştireceğiz.”

“Taraftarlarımızdan özür diliyoruz”

Beşiktaş’ın başarılı oyuncularından Milot Rashica ise, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Bu oyun bizim oyunumuz değil. Buraya başka umutlarla gelmiştik. Oyunumuzu gösteremedik. Neyi yanlış yaptığımızı düşüneceğiz. Çok fazla top kaybettik. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Daha çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın genç oyuncularından Onur Bulut’ta karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Maça kötü başladık ve kötü oynadık. Mağlubiyeti hak ettik. Önümüzdeki maçlarda her şeyi daha iyi yapmamız gerekiyor” dedi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir