Şenol Güneş: Kazanmamız Gerekiyordu

Pendikspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Futbol sahada oynanıyor. Sürprizler olabiliyor. Kazanmamız gereken bir maçtı. Rakibin atak sayısı azdı. İkinci yarı pas yaparak oyunu önde tutmayı düşündük” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Penaltıyla golü yedik. Bugün baskılarımız çok iyi değildi. Özellikle ikinci yarıda top tutamadık ve rakibi karşılayamadık. Rakip fizik olarak ayakta kaldı. Oyunu kazanmamız gerekiyordu”

Güneş, açıklamasının devamında, “Net pozisyonlar bulduk. Kazanamadığımız için üzgünüz. İkinci yarıda topu yönetebilecek oyuncular olsun diye değişiklikler yaptık. Oyunu kopartmamız gerekiyordu. Hakemle ilgili konuşmaya gerek yok. Yerimizde oturuyor, ağzımızı açmıyoruz. Hakem bir karar verdiğine göre herhalde görmüş de vermiştir” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 berabere kaldıkları Pendikspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Güneş’in açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Futbol sahada oynanıyor. Sürprizler olabiliyor. Kazanmamız gereken bir maçtı. Rakibin atak sayısı azdı. İkinci yarı pas yaparak oyunu önde tutmayı düşündük. Penaltıyla golü yedik. Bugün baskılarımız çok iyi değildi. Özellikle ikinci yarıda top tutamadık ve rakibi karşılayamadık. Rakip fizik olarak ayakta kaldı.

Oyunu kazanmamız gerekiyordu. Net pozisyonlar bulduk. Kazanamadığımız için üzgünüz. İkinci yarıda topu yönetebilecek oyuncular olsun diye değişiklikler yaptık. Oyunu kopartmamız gerekiyordu. Hakemle ilgili konuşmaya gerek yok. Yerimizde oturuyor, ağzımızı açmıyoruz. Hakem bir karar verdiğine göre herhalde görmüş de vermiştir.”

“Hayal kırıklığı yaşadık”

Ayrıca, Mert Günok, Salih Uçan, Omar Colley’de karşılaşma sonrası yaptıkları açıklamalarda şu ifadeleri kullandılar:

Mert Günok: İstemediğimiz bir sonuç oldu. Genel olarak oyunun kontrolü bizdeydi. Kaçırdığımız net pozisyonlar vardı. Bu tarz maçlarda farkı bulamadığınızda sorun olabiliyor. Ne olursa olsun bugün kazanmalıydık. Takım olarak üzgünüz. İkinci yarıda rakip takım oyunun kontrolüne biraz ortak oldu. Baskılarımız yetersiz kaldı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir