Şenol Güneş: Gruplara Kalabilmek Bizim İçin Çok Önemli

Dinamo Kiev galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Maçları kazanarak yola devam etmek önemli. Gruplara kalabilmek bizim için çok önemli. Şu anda oynayan oyuncular ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. İkinci maçta inşallah gol yemeden gol atarız.” dedi.

Haber Merkezi / Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Dinamo Kiev galibiyeti sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş’in açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Kazanarak dönmek bizim için iyi oldu. Daha işimiz bitmedi. Kendi sahamızda turu geçmek istiyoruz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Maç kolay geçmedi. Oyuna iyi başlamadık. Sonrasında kontrolü elimize aldık ve gol bulduk. Deplasmandan avantajlı bir skorla dönüyoruz.

Kanatları kapatmakta zorlandık. Topu aldığımızda rakip yarı alanda etkili olduk. Maçları kazanarak yola devam etmek önemli. Gruplara kalabilmek bizim için çok önemli. Şu anda oynayan oyuncular ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. İkinci maçta inşallah gol yemeden gol atarız.”

“Gol atarak takımıma katkı sağladığım için sevinçliyim”

Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Omar Colley ise karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: “Çok mutluyum. Zor bir maç oldu. Takım olarak iyi oynadık ve kazanmasını bildik. Böyle zor maçlarda duran toplar önem kazanıyor. Gol atarak takımıma katkı sağladığım için sevinçliyim. Umarım daha çok gol atarım ve takıma daha çok katkı sağlarım.

Grup aşamasına kalma yolunda önemli bir galibiyet elde ettik. İnanıyorum ki gruplara kalacağız ve sonrasında ilerleyeceğiz. Türkiye liginin kolay olduğunu düşünmüyorum. Adaptasyon konusunda bana yardımcı olan en büyük etken Şenol Güneş’tir. Hocamız bana baba edasıyla öz güven verdi.

Takım arkadaşlarım da beni kucakladılar. Her maç yüzde yüzümüzü veriyoruz. Her kulvarda başarılı olmak için mücadele ediyoruz. Kulüple aramızda çok iyi bir birliktelik var. Umarım bu böyle devam eder. Bu formayı giydiğim sürece elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir