Santos: Hakemlerin Daha Dikkat Etmesi Gerekiyor

Galatasaray karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “Bunları konuşmayı sevmiyorum ancak Beşiktaş’ın üçüncü kez penaltısı verilmiyor” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “İçerde oynadığımız Yukatel Adana Demirspor maçı ile deplasmanda oynadığımız EMS Yapı Sivasspor maçında VAR müdahalesiyle penaltı iptal edildi. Bugün yine bir penaltı pozisyonu var Cenk’in. Üçüncü kez penaltımız verilmiyor. Bunlara dikkat edilmesi lazım. Aynı zamanda Omar Colley’in pozisyonunda çok şüpheli bir kırmızı kart. Hakemlerin daha dikkat etmesi gerekiyor.”

Süper Lig’in 28. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray, İnönü Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Hakem Halil Umut Meler’in yönettiği karşılaşmadan Galatasaray, 1-0 galip ayrılarak ligde liderliğini sürdürdü. Galatasaray’a galibiyeti getiren golü 2. dakikada Al-Musrati (KK) kaydetti. Galatasaray, bu galibiyetle puanını 75’e çıkardı. Beşiktaş ise haftayı 46 puanla kapattı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Fernando Santos’un açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Aslında maça 1-0 geride başladık. Çok erken bir gol yedik. Erken bir gol yediğinizde de işler kolay olmuyor. Takımımın gösterdiği reaksiyondan dolayı mutluyum. İlk yarı golden sonra iyi reaksiyon gösterdik. Bazı fırsatları yakaladık ancak sonuç alamadık. İkinci yarıda da iyiydik. Rakibimize alan vermemeye çalıştık.

Oyuncularımız çok çalıştı. İkinci yarıda en az iki üç pozisyonumuz vardı ama olmadı. Kendi kalemize attığımız bir golle maçı kaybettik. Taraftarlarımız mutlu değil bu sonuçtan. Oyuncularımız mutlu değil, ben değilim. Çok fazla denedik ama bir türlü gol olmadı.

Bunları konuşmayı sevmiyorum ancak Beşiktaş’ın üçüncü kez penaltısı verilmiyor. İçerde oynadığımız Yukatel Adana Demirspor maçı ile deplasmanda oynadığımız EMS Yapı Sivasspor maçında VAR müdahalesiyle penaltı iptal edildi. Bugün yine bir penaltı pozisyonu var Cenk’in. Üçüncü kez penaltımız verilmiyor. Bunlara dikkat edilmesi lazım. Aynı zamanda Omar Colley’in pozisyonunda çok şüpheli bir kırmızı kart. Hakemlerin daha dikkat etmesi gerekiyor.

Hakemlerle ilgili konuşmayı sevmiyorum. Ancak bu da hakkımızı yedireceğimiz anlamına gelmiyor. Bunları kabul edemem ben. Çok fazla olmaya başladı. Omar Colley’in pozisyonuna VAR’ın müdahale etmesi anlamsızdı. Çok şüpheli bir kırmızı kart. VAR’ın müdahale etmesini gerektirecek bir pozisyon değildi. Olması gereken sarı karttı. VAR müdahale etmesi gereken yerde etmiyor.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir