Sacha Boey: Hedefe Çok Yaklaşık

Sivasspor galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa değerlendirmede bulunan Sacha Boey, “Maç süresince tam oynamak istediğimiz oyunu sergiledik. Sonunda da kazanıp üç puan almak ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyorduk” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Taraftarlarımıza da verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Hedefe çok yaklaşık; ancak şampiyon olmak için önümüzdeki maçı ciddi oynayarak bitirmemiz gerekiyor.”

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Sacha Boey, Sivasspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Sacha Boey’in değerlendirmeleri şu şekilde:

“Maç süresince tam oynamak istediğimiz oyunu sergiledik. Sonunda da kazanıp üç puan almak ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyorduk.

Taraftarlarımıza da verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Hedefe çok yaklaşık; ancak şampiyon olmak için önümüzdeki maçı ciddi oynayarak bitirmemiz gerekiyor.”

“Şampiyon olmak üzereyiz”

Sivaspor galibiyeti sonrası açıklama yapan Mauro Icardi, “Her maça çok iyi bir şekilde hazırlandık. Kazandığımız için çok memnunuz. Çok az kaldı artık şampiyon olmak üzereyiz. Kendi taraftarımızla birlikte olmaktan çok keyif aldık. Kazanacağımızı da biliyorduk zaten.

Takım olarak çok iyi oynadık. Benim zaten görevim gol atmaktır. Galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Taraftarımıza söylenecek çok şey var. İnsanlar beni çok sevgiyle karşıladı. İnanılmazlar, çok etkileyiciler. Aslında kelimeler kifayetsiz kalıyor.

50 bin kişi maç boyunca sürekli yanımızda. İsimlerimizi tek tek söyleyip her aksiyonun arkasında bize destek oluyorlar. Bu bizim performansımızı etkiliyor, oyuncu olarak biz çok mutlu oluyoruz. Onlara çok teşekkür ettiğimizi söylemek isterim. Bu yıl benim için çok özeldi.” ifadelerini kullandı.

“Ankara’ya kazanmaya gideceğiz”

Victor Nelsson ise, Sivasspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Mükemmelim. Daha iyi olduğumu söyleyebilirim. Önümüzdeki maç daha iyi olacağım. Bir maçımız kaldı. Çok önemli bir maç. Kazanmalıyız tabii ki. Kazanmaya gideceğiz oraya. Üç puan bizim için çok önemli.” dedi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir