Rıza Çalımbay: Turnuvaya Galibiyetle Veda Etmek Önemliydi

Lugano karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bu turnuvaya galibiyetle veda etmek önemliydi” dedi ve ekledi: Destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Haber Merkezi / UEFA Konferans Ligi D grubu son hafta maçında Lugano ile Beşiktaş, Letzigrund Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hakem Pawel Raczkowski’nin yönettiği karşılaşmadan Beşiktaş 2-0 galip ayrıldı. Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri, 36. dakikada Cenk Tosun ve 88. dakikada Emrecan Terzi kaydetti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Çalımbay, özetle şunları söyledi: “Gönül isterdi ki bu maçta iddiamız olsaydı. Maçın genelinde iyiydik. Genç arkadaşlarımızdan yararlandık. Gençler zamanla daha iyi olacak. Bu turnuvaya galibiyetle veda etmek önemliydi.

Altyapıyla koordineli çalışıyoruz. Ligin ilk yarısında kalan maçlarımızı en iyi şekilde bitirmeliyiz. Bu galibiyet moral oldu. Sakat oyuncuların dönmesi ve transferlerle daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Burada bize destek olan taraftarlarımıza teşekkür ederiz.”

Ersin Destanoğlu: Kazandığımız için mutluyum. Avrupa macerasına iyi başlayamadık. Bu kulvarı iyi bir şekilde bitirelim istedik. Benim adıma da güzel bir maç oldu. Çalışmaya devam ediyorum. İki tane lig maçımız var, o maçları da kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bize her yerde destekliyorlar. Taraftarlarımızın eleştirilerini doğal karşılıyorum.

Emirhan Delibaş: Bizi burada destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederim. Kazanmak güzel. Bana şans veren Rıza hocama teşekkür ederim. Daha fazla forma şansı bulmak için elimden geleni yapacağım. Emrecan adına mutlu oldum, gol attı ve iyi oynadı.

Serkan Emrecan Terzi: Beşiktaş formasıyla ilk maçıma çıktım. Çok heyecanlıydım, gözüme uyku girmedi. 6 yaşımdan beri bu anı bekliyordum. Forma şansı verdiği için hocama teşekkür ederim. Şans geldikçe elimden geleni yapacağım. Hissederek topa vurdum. Golü attıktan sonra herkese sarıldım. Bana destek olan başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ederim.

Mustafa Erhan Hekimoğlu: Çok güzel bir galibiyet aldık. Taraftarlarımızın desteğiyle kazandık. Bana şans veren hocama teşekkür ederim. Çok mutluyum. Büyüklerimiz bize destek oluyor. Daha çok çalışıp üstüne koyarak devam etmek istiyoruz.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir