Rıza Çalımbay: Kazanmak Çok Önemliydi

Başakşehir karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bugün maçı kazanmak çok önemliydi. Her şeyden önce taraftarımızı kazanmamız gerekiyordu” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Güzel bir galibiyet aldık. İyi oynadık. Takım taraftarla bütünleşti. Şu anda sadece bir galibiyet aldık. Daha güzel şeyler yapmamız gerekiyor.”

Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir, Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Hakem Arda Kardeşler’in yönettiği karşılaşmadan Beşiktaş, 1-0 galip ayrıldı. Başakşehir’in galibiyet hasreti ise 4 maça çıktı.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren tek golü 55. dakikada Jackson Muleka kaydetti. Beşiktaş, bu galibiyet ile puanını 22’ye çıkardı. Başakşehir ise 9 puanda kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Çalımbay, açıklamasında özetle şunları söyledi:

“Taraftarlarımıza verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Takım kaptanı olarak sahaya çıktığım dönemi hatırladım.

Bugün maçı kazanmak çok önemliydi. Her şeyden önce taraftarımızı kazanmamız gerekiyordu. Güzel bir galibiyet aldık. İyi oynadık. Takım taraftarla bütünleşti. Şu anda sadece bir galibiyet aldık. Daha güzel şeyler yapmamız gerekiyor.

Bakhtiyor şanssızlık yaşadı. Rakip oyuncunun dirseği yüzüne geldi. Ghezzal’ın durumunu biz de anlamadık. Soyunma odasında ağrısı olduğunu ifade etti. Ghezzal da oynayamadığı için duygulandı. Riske girmedik. Elimizdeki sağlam oyuncularla devam ettik.

Milli arada kampa gidecektik ama iptal ettik. En az iki tane hazırlık maçı oynayacağız. Sakatlıktan dönen ve az oynayan oyuncuların maç temposu kazanmalarını istiyoruz. Onursal Başkanımız Süleyman Seba’ya vefa amacıyla Sakarya’da bir maç oynayacağız.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir