Rıza Çalımbay: İyi Mücadele Ettik

MKE Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Net pozisyonlar da bulduk, iyi mücadele ettik. Keşke kazanıp üç puanı alabilseydik” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Bu bizim için çok iyi olacaktı. Bir seriye devam edecektik. Şimdi önümüzde çok kritik bir derbi maçımız var. Bizim için derbi maçı bir dönüm noktası olacak. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Süper Lig’in 14. hafta maçında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş, Eryaman Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hakem Zorbay Küçük’ün yönettiği karşılaşma 1 – 1 berabere sona erdi.

MKE Ankaragücü’nün golünü 21. dakikada Ali Sowe kaydederken, Beşiktaş’ın gölünü ise 74. dakikasında Oxlade-Chamberlain attı. Ankaragücü puanını 17’ye Beşiktaş ise 26’ya yükseltti.

Beşiktaş Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Çalımbay’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“MKE Ankaragücü ligin en iyi takımlarından biri. Biz maça iyi başladık, iyi de gidiyorduk. Yapmamamız gereken bir hatadan gol yedik. Oyundan hiç kopmadık. İkinci yarıda hem taktik değişikliği hem de oyuncu değişikliği yaptık.

Net pozisyonlar da bulduk, iyi mücadele ettik. Keşke kazanıp üç puanı alabilseydik. Bu bizim için çok iyi olacaktı. Bir seriye devam edecektik. Şimdi önümüzde çok kritik bir derbi maçımız var. Bizim için derbi maçı bir dönüm noktası olacak. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir