Özbek: Bu Şampiyonluk Galatasaray’a Çok Yakıştı

Süper Lig’in bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın başkanı Dursun Özbek, Camiama 23. şampiyonluk hayırlı olsun diyorum. Arkası da gelecek” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Önce hedef Avrupa. Sonra tekrar ligimiz başlayacak. Galatasaray’a en üst seviyede hizmet etmek için ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapıyoruz. Bu işe baş koyduk. Allah mahcup etmedi. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Yaşasın Galatasaray!”

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, MKE Ankaragücü galibiyeti sonrası gelen şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. Özbek, şu ifadeleri kullandı:

“Bu şampiyonluk Galatasaray’a çok yakıştı. Bütün Galatasaraylılara kutlu olsun. Cumhuriyetin 100. yılı. Türkiye’nin Başkenti Ankara’dayız. Cumhuriyetin doğduğu yer. Emeği geçen herkese, özellikle taraftarıma, teknik kadroma, oyuncularıma, yöneticilerime, üyelerimize teşekkür ediyorum. Bize büyük destek verdiler. Şampiyonlukta onların payı büyük. Birinci günden son güne kadar her şeye karşı ilmek ilmek dokuduk.

Camiama 23. şampiyonluk hayırlı olsun diyorum. Arkası da gelecek. Önce hedef Avrupa. Sonra tekrar ligimiz başlayacak. Galatasaray’a en üst seviyede hizmet etmek için ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapıyoruz. Bu işe baş koyduk. Allah mahcup etmedi. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Yaşasın Galatasaray!”

Buruk: İnanılmaz büyük bir mutluluk

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise, şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Duygusal bir an yaşıyorum. Galatasaray Teknik Direktörü olarak ilk senemde şampiyonluk yaşıyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Hep bizi desteklediler. Biz de onlar için sahada savaştık. Çok mutluyuz. İnşallah önümüzdeki sene devamı gelir.

Çok farklı bir duygu. O yüzden bunu yaşatan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çok büyük, çok önemli oyuncularımız var. Taraftarlarımızla birlikte bunu yaşattılar. Bana nasip oldu. İnanılmaz büyük bir mutluluk. Hep beraber çok emek verdik. Kutlamak taraftarımızın hakkı. Ligi önümüzdeki  hafta derbiyi kazanarak bitireceğiz. Tek hedefimiz bu.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir