Okan Buruk: Bu Galibiyet Bizim İçin Çok Önemli Ve Değerli

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Olimpija Ljubljana galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Deplasmanda aldığımız bu galibiyet bizim için çok önemli ve değerli. Büyük avantaj kazandık” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “İki maçtır kornerden gol buluyoruz. Bu da bizim için sevindirici. Genel olarak hepimizin, Türk takımlarının hedefi kazanmak. Puanımızı yükseltmek. Buna verdiğimiz katkı çok değerli. Yolumuz inşallah Şampiyonlar Ligi yolu. İkinci maç için çok büyük avantaj elde ettik.”

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Olimpija Ljubljana’yı 3-0 mağlup etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Buruk’un açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Top bizdeyken ve rakipteyken baskıları doğru yaptık. Oyun kurmaları doğru yaptık. İkinci yarı belli bir dakika sonra topla doğru işler yaptıktan sonra gol pozisyonlarına girdik. Rakibimizin de gol pozisyonları vardı. Maçı başında üstünlük yakaladıkları bölümler oldu. Genel olarak baktığımızda atılan üç gol ve sayılmayan goller bana 3-0 kazandığımız Fenerbahçe maçını hatırlattı. Ona benzer bir maç oldu.

Deplasmanda aldığımız bu galibiyet bizim için çok önemli ve değerli. Büyük avantaj kazandık. İki maçtır kornerden gol buluyoruz. Bu da bizim için sevindirici. Genel olarak hepimizin, Türk takımlarının hedefi kazanmak. Puanımızı yükseltmek. Buna verdiğimiz katkı çok değerli. Yolumuz inşallah Şampiyonlar Ligi yolu. İkinci maç için çok büyük avantaj elde ettik.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir