Nenad Bjelica: Hak Ettiğimiz Güzel Bir Galibiyet

4-1’lik Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, hak ettiğimiz güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Haber Merkezi / Nenad Bjelica, açıklamasının devamında, “Sistem olarak belki başka sistemler üzerinde de oynayabiliriz. Şu an bir deneme sürecindeyiz. Farklı sistemler, farklı noktalar, farklı oyuncular…

Bunları deneyip görmeye çalışıyoruz. Nelerden daha iyi çıkarım sağlayabileceğimizi arıyoruz. Önümüzdeki sezon ilgi çekici bir futbol oynayacağız. Çok gol atan ve az gol yiyen bir takım olmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Süper Lig’in 35. haftasında 4-1 kazanılan Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Bjelica’nın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Herkese ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. Bu galibiyet ve böylesine futbol için takımımı tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımıza inanıyorum. Bütün alanlarda rakibimizden daha iyiydik. İyi mücadele ettik. Umuyorum ki sonraki maçlarda bu performansımızı göstererek daha iyi maçlar çıkartacağız.

Maçtan önce de ifade ettim, farklı taktikler, farklı sistemler denemeye çalışıyoruz. 4’lü sistem daha çok hoşuma giden sistem ama daha önce de söyledim, farklı sistemlerde oyuncuları görmeye çalışıyoruz. 4’lü sistemde deplasmanda kaybettiğimiz maçlar da vardı. Bugün de 4’lü oynadık ve iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir