Miss Tourism Güzeli Hazal Çakmak Kimdir? Hayatı

2020 yılında jürisini Eva Maya, Banu Alkan ve Ece Gursel’in oluşturduğu Miss Koza ve Miss Tourism Turkey yarışmalarında birinci olan Hazal Çakmak, “Gelecekte uluslararası işlere imza atarak, sadece başarılarından söz edilen bir isim olmak istiyorum” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Modellik dışında sinema ve televizyon dünyasında da kendime yer edinmek amacındayım. Aldığım birkaç film teklifi de oldu, ancak şu an değerlendirme aşamasındayım. Güzel ve aklıma yatan senaryolar olursa, oyunculuk konusunda da başarılı olacağıma inanıyorum.”

Peki, Hazal Çakmak kimdir, ne iş yapıyor, hobileri ve geleceğe dair beklentileri nelerdir? İşte tüm ayrıntılar:

16 Haziran 1997 yılında İzmir’de dünyaya gelen Hazal Çakmak, İzmir Kız Lisesi’ni bitirdikten sonra, eğitimine ODTU Sosyoloji Bölümü’nde devam etti. İkizler burcundan olan Hazal Çakmak, 2015 yılında kısa bir süre tango ve swing dansı ile ilgilendi.

Mehmet Özgür Ersan’ın yönettiği Kirpi Dergisi’nde belirli bir dönem yazan Hazal Çakmak, 2020 yılında jürisini Eva Maya, Banu Alkan ve Ece Gursel’in oluşturduğu Miss Koza ve Miss Tourism Turkey yarışmalarında birinci oldu.

Hazal Çakmak, birincilik sonrası yaptığı açıklamada, “Gelecekte uluslararası işlere imza atarak, sadece başarılarından söz edilen bir isim olmak istiyorum. Modellik dışında sinema ve televizyon dünyasında da kendime yer edinmek amacındayım. Aldığım birkaç film teklifi de oldu, ancak şu an değerlendirme aşamasındayım. Güzel ve aklıma yatan senaryolar olursa, oyunculuk konusunda da başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

Hedeflerine adım adım ilerleyeceğine inandığını söyleyen Hazal Çakmak, yüzmeyi, seyahat ve dans etmeyi sevdiğini belirtiyor. Çakmak, güzellik sırlarına ilişkin ise yoğurt bal limon formülüne inandığını söylüyor.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir