Kafes-43 Operasyonu: Kırmızı Ve Yeşil Bültenle Aranan 23 İsim Yakalandı

“Kafes-43” operasyonlarına ilişkin son bilgileri paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ülke tarafından kırmızı ve yeşil bülten ile aranan 23 şahsın Türkiye’de yakalandığını belirtti.

Haber Merkezi / İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden devam “Kafes-43” operasyonları ile ilgili son bilgileri paylaştı. Bakan Yerlikaya, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; İnterpol Europol Daire Başkanlığı ve KOM Başkanlığının yaptığı çalışmalar sonucu İl Emniyet Müdürlüklerimizce, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Van olmak üzere 6 ilde;

Almanya, Belçika, Bulgaristan, Güney Kore, Irak, İran, İsviçre, Kazakistan, Romanya, Rusya, Türkmenistan ve Ürdün olmak üzere 12 ülke tarafından haklarında Interpol’ün Kırmızı Bülteni, Yeşil Bülteni ve Difüzyon Mesajı (Acil Yakalama Mesajı) arama kaydı olan 23 şahsa yönelik “Kafes-43” Operasyonları düzenlendi!

Operasyonlarda yakalanan şüphelilerin;
Adam öldürme,
Terör Suçları,
Dolandırıcılık,
Güveni Kötüye Kullanma,
Kara Para Aklama,
Suç Örgütlerine Üye olma,
Uyuşturucu,
Kaçakçılık suçlarından arama kayıtları olduğu tespit edildi.

İnterpol tarafından aranan ve Emniyetimizin yaptığı titiz incelemelerden sonra Ülkemizde olduğu belirlenen 23 kişinin tamamı yakalandı. Emniyet güçlerimiz taramalarına devam ediyor.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir