Güneş: Galibiyeti Hak Ettiğimizi Düşünüyorum

Giresunspor galibiyeti sonrası konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Daha iyi oynayabilirdik ama bu oynadığımız oyun ile de galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Bütün oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösterdiler, hepsini tebrik ediyorum” dedi ve ekledi:

Haber Merkezi / “Önümüzde iki önemli maç var. Trabzonspor büyük bir takım, önümüzdeki pazar onlarla maçımız var. Çarşamba günü de Atlético Madrid ile dostluk maçımız var. Başkanımız, yönetimimiz ve hepimiz özveriyle hazırlanmak durumundayız.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig’de alınan 3-1’lik Giresunspor galibiyeti sonrası konuştu. Güneş’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Kazanmamız gereken bir maçtı. Biz oyuna iyi başladık ancak daha sonra rakip iyi çıkışlar yaptı. Agresif ve sert oynayarak topları kazandı. Biz bocaladık. Cenk’in oyundan çıkışıyla bu devam etti. Ancak kısa zamanda toparlanıp 1-0’dan maçı 3-1’e getirmek ve öne geçmek bizim açımızdan olumluydu.

Top kayıplarımız fazla oldu. Daha iyi oynayabilirdik ama bu oynadığımız oyun ile de galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Bütün oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösterdiler, hepsini tebrik ediyorum. Cenk sakatlandı, MR’ı yarın çekilecek. Önümüzde iki önemli maç var. Trabzonspor büyük bir takım, önümüzdeki pazar onlarla maçımız var. Çarşamba günü de Atlético Madrid ile dostluk maçımız var.

Başkanımız, yönetimimiz ve hepimiz özveriyle hazırlanmak durumundayız. Bu özel ve futboldan daha önemli bir durum. Depremde çok insanımızı kaybettik. Buradan bir kez daha onlara Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Atlético Madrid takımına da ayrıca teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın da Atlético Madrid maçına gelerek katkı yapmalarını bekliyorum.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir