Galatasaray’da Randers mesaisi başladı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu’nda Danimarka temsilcisi Randers ile deplasmanda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Galatasaray, karşılaşma öncesin son antrenmanını maçın oynanacağı Randers Stadyumu’nda yapacak.

Haber Merkezi / Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu’nda Danimarka temsilcisi Randers ile deplasmanda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda dün akşamki lig maçında 45 dakikadan fazla süre alan oyuncular günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı.

Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra pas oyunları üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde üç gruba ayrılan takım, sınırlı alanda değişimli olarak dayanıklılığa yönelik çift kale oyun oynadı. Antrenman, interval koşuların ardından tamamlanırken, Marcao Teixeira antrenmanda yer almadı.

Galatasaray, Randers maçı için yarın saat 10.30’da Danimarka’nın Aarhus kentine hareket edecek. Galatasaray, karşılaşma öncesin son antrenmanını yerel saatle 18.00’de (TSİ 19.00) maçın oynanacağı Randers Stadyumu’nda ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacak. (Görseller: galatasaray.org)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir