Galatasaray’da Marsilya Mesaisi

Galatasaray, Marsilya ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçı hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Galatasaray, karşılaşma öncesindeki son antrenmanını Velodrome Stadı’nda yapacak.

Haber Merkezi / Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maç haftasında Fransa temsilcisi Marsilya ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Ardından gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma çalışması yapıldı.

Antrenmanın ana bölümünde üç gruba ayrılan Galatasaray, sınırlı alanda değişmeli olarak dayanıklılığı yönelik çift kale oyun gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde hücum varyasyonları ve sonuçlandırma çalışmaları üzerinde duruldu.

Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Galatasaray, Marsilya maçı için yarın Fransa’ya hareket edecek. Galatasaray,  karşılaşma öncesindeki son antrenmanını maçın oynanacağı Velodrome Stadı’nda ilk 15 dakikası medya mensuplarını açık olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Bu karşılaşma öncesi Galatasaray, grupta 3 puan ile lider durumda bulunurken, Marsilya ise, 1 puanla 2. sırada yer alıyor.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir