Galatasaray’da İkinci Dursun Özbek Dönemi!

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirildi. Kulübün 4459 üyesinin katıldığı 24 sandıkta yapılan oylama sonucunda, oyların 2208’ini alan Dursun Özbek Galatasaray’ın yeni başkanı oldu.

Haber Merkezi / Saat 10.00’da başlayan Galatasaray’da seçim sona erdi. Geçen yıl haziran ayında başkanlık koltuğuna oturan Burak Elmas’ın görev süresinin bitmesi sonrası 2 aday Galatasaray’da başkanlığa talip oldu.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, Galatasaray’ın yeni başkanı olmak için yarışırken, seçimde kazananı son sandıklar belirledi. Dursun Özbek, Galatasaray’ın 39. Başkanı oldu.

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kürsüye çıkan Dursun Özbek şu açıklamayı yaptı:

“Bugün Galatasarayımızın geleceği için iradesini gösteren bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Bu yola benimle beraber çıkan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bu süreçte yanımda olan eşime, kardeşime, aileme teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.

Eşref kardeşime ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yarış oldu. Sağ olsunlar, var olsunlar. Değerli kardeşlerim. Yarın bambaşka bir gün. Yarın hep beraber, hep birlikte olmanın zamanı geldi. Size vaadim var değerli Galatasaraylılar! Galatasaray’a arkadaşlarımla beraber sevgi iklimini getirmeye çalışacağım. Galatasaray’a barışı getirmek istiyorum. Artık barışmanın zamanı geldi.

Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok. Yarından itibaren yeniden hep beraberiz, kol kolayız. Galatasaray’ı güzel günlere taşımak için el ele, sırt sırta vermeye hazır mısınız değerli kardeşlerim? Hep beraber Galatasaray’ı hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın gurur duyacağı seviyeye getireceğiz. Yaşasın Galatasaray! Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene!”

Dursun Özbek’in listesinde kimler var?

Yönetim Kurulu:

Asil: Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Eray Yazgan, Levent Yaz, Cemal Özgörkey, İsmail Sarıkaya, Mehmet Cibara, Dikran Gülmezgil.

Yedek: Can Natan, Emir Aral, Cansu Ak, Tanur Lara Yılmaz, Cem Soylu.

Denetim Kurulu:

Asil: Ömer Çirkin, Fabrizio Casaretto, Ethem Baturalp Pamukçu.

Yedek: Merve Deniz Örken, Hasan Can Külahçıoğlu, Canan Dilara Kızılyalın Uç.

Sicil Kurulu:

Asil: Mehmet Çağatay Altınlı, Kenan Altıntaş, Hayri Gürkan Eliçin, Okan Güngör, Özcan Karamahmutoğlu, Berat Uygur, Burçin Aslan.

Yedek: Ozan Bingöl Yurtsever, Yakup Peker.

Disiplin Kurulu:

Asil: Hakkı Akil, Mithat Can Baydarol, Muharrem Remzi Tan, Hasan Mehmet Tirali, Aydın Önder, Ahmet Murat Canaydın, Ali Baran Öztürk

Yedek: Ali Güray Kızılay, Nuri Bora Ebussuutoğlu, Sencer Seren, Günran Çalın, Ahmet Mert Gülşen

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir