Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla bitiren Galatasaray, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Galatasaray, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

Haber Merkezi / Bir taraftan 2023 – 2024 sezonunun kadro planlamasını yapan Galatasaray, bir taraftan da yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Topla ısınmayla başlayan idman, koşu çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, dar alanda topa sahip olma çalışması ile savunma ve hücum çalışmasının ardından dört takımlı turnuvayla sona erdi.

Galatasaray, yarın saat 18.00’de yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaan Ayhan’ı kadrosuna kattı

Galatasaray, son olarak 2022 – 2023 sezonu ara transfer döneminde satın alma opsiyonlu olarak kadrosuna kattığı Kaan Ayhan’ın opsiyonunun kullanıldığını açıkladı. Kaan Ayhan, Galatasaray formasıyla toplam 6 maça çıkıp 1 gol attı.

Kaan Ayhan için İtalyan ekibi Sassuolo’ya 2 milyon 800 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek olan Galatasaray’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“US Sassuolo Calcio s.r.l. kulübünden 2022-2023 sezonu için kiralanan profesyonel futbolcu Kaan Ayhan’ın satın alma opsiyonu sözleşme şartları gereği gerçekleşmiştir. Buna göre, US Sassuolo Calcio s.r.l. kulübüne 2.800.000 Euro transfer bedeli ödenecektir.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir