Galatasaray turu rövanşa bıraktı

UEFA Avrupa Ligi Üçüncü Eleme Turu’nda St. Johnstone ile karşı karşıya gelen Galatasaray, sahadan 1-1 berabere ayrıldı.  Galatasaray, St. Johnstone ile 12 Ağustos Perşembe günü İskoçya’da karşılaşacak.

Haber Merkezi / Karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu’ndan hakem Sandro Scharer yönetti. Onun yardımcılıklarını Bekim Zogaj ve Jonas Erni yaptı. Dördüncü hakemlik görevini ise Lukas Fahndrich üstlendi.

Sacha Boey, Galatasaray formasıyla çıktığı ilk resmi maçta 60. dakikada golünü kaydetti. St. Johnstone ise 58. dakikada Jason Kerr ile penaltıdan skor buldu. Fernando Muslera 55. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İkinci yarının başında oyuna giren Ömer Bayram, Galatasaray formasıyla 100. resmi maçına çıktı.

Goller;

55. dakikada Aytaç Kara’nın geri pası kısa kalınca, Kane Muslera ile karşı karşıya kaldı. Muslera, rakibini engellemeye çalışırken rakibini düşürdü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Jason Kerr, penaltıyı sol köşeden filelere gönderdi: 1-0.

60. dakikada Kerem orta alandan, sağda koşu yapan Sacha Boey’in önüne bıraktı. Boey sağ çaprazdan uzak köşeye çok kaliteli bir vuruş yaparak eşitliği sağladı: 1-1.

“Şimdi orada kazanmamız gerekiyor”

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Şimdi orada kazanmamız gerekiyor. Galatasaray takımı orada kazanacaktır. Kazanmalıdır. İlk defa yaptığımız bir iş de değil. Herhangi bir deplasmanda bize atılan golün dezavantajı olmadığına göre orada tur şansımızı inşallah değerlendireceğiz” dedi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir