Galatasaray, Randers Maçı Hazırlıklarına Başladı

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Randers ile karşılaşacak olan Galatasaray, karşılaşmanın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Galatasaray, Randers maçı öncesindeki son antrenmanını yarın akşam saatlerinde yapacak.

Haber Merkezi / Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Danimarka temsilcisi Randers ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda Süper Lig maçında tam süre alan oyuncular günü salonda ve sahada yenilenme antrenmanı yaparak tamamladı.

Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra pas çalışmaları üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda taktik oyun gerçekleştirildi. Antrenman, interval koşuların ardından tamamlandı.

Galatasaray, Randers maçı öncesindeki son antrenmanını yarın saat 17.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacak. (Görseller: galatasaray.org)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir