Fernando Santos: Zamanla Daha İyiye Gideceğiz

Eyüpspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “Zamanla daha iyiye gideceğiz. Önemli olan elimizdeki kadroyla bir şeyler yapabilmek” dedi.

Haber Merkezi / Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Beşiktaş ile Eyüpspor, Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Hakem Murat Erdoğan’ın yönettiği karşılaşmadan Beşiktaş, 4-0 galip ayrıldı ve adını son 16 turuna yazdırdı.

Beşiktaş’a turu getiren golleri, 16. dakikada Salih Uçan, 36 ve 67. dakikada Cenk Tosun 87. dakikada Ante Rebic kaydetti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Santos’un açıklamalarından öne çıkan cümleler şöyle:

“İlk yarıda zayıftık. Az pozisyon bulduk, istediğimiz gibi oynayamadık. Rakibin de bu durumda etkisi vardı. Devre arasında konuştuk ve bunu düzeltmeliyiz dedik. İkinci yarıda daha hırslıydık. Pozisyonlar bulduk ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.

Takımla çok az idman yaptım. Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım. Oyuncularla daha çok vakit geçirmeliyim. Zamanla daha iyiye gideceğiz. Önemli olan elimizdeki kadroyla bir şeyler yapabilmek.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir