Fernando Santos: Taraftarın Desteğine İhtiyacımız Var

Sivasspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Hep oyunda kalmalıyız” dedi.

Haber Merkezi /Süper Lig’in 23. hafta karşılaşmasında Sivasspor ile Beşiktaş, Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hakem Ali Şansalan’ın yönettiği karşılaşmadan Sivasspor, 1 – 0 galip ayrıldı.

Sivasspor’a galibiyeti getiren golü 6. dakikada Rey Manaj kaydetti. Sivasspor, bu galibiyet ile puanını 29’a yükseltirken, bu sezon 9. mağlubiyetini alan Beşiktaş ise, 36 puanda kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Fernando Santos’un açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Rakamlarda üstündük ama maça kötü başladık. Özellikle ilk on beş dakika çok kötüydük. İlerleyen dakikalarda maça ortak olduk. Öyle bir gol yedik ki adeta golü hediye ettik. İkinci yarıda istediklerimizi yaptık.

Rakibe izin vermedik, pozisyonlar bulduk. İlk dakikadan maç bitene kadar aynı seviyede oynamalıyız. Maça kötü başlama hakkımız yok. Çok uğraştık ama şansları değerlendiremedik.

Geçen hafta Rashica’nın net penaltısı verilmedi. Bu hafta da verilen penaltımız VAR’da iptal edildi. Bu konuda dikkatli olunması lazım. İki haftadır hakkımız yeniyor.

Rakip bizim hatamızı değerlendirdi ve maçı kazandı. Biz iyi olmak zorundayız. Gol yememeli ve şansları değerlendirmeliyiz. Önümüzdeki maça iyi hazırlanmalıyız. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Hep oyunda kalmalıyız.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir