Fernando Santos: Takım Halinde Kaybettik

Pendikspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “Takım olarak neleri eksik yaptık, buna bakmalıyız. Takım halinde kaybettik. Takım olarak iyi değildik” dedi.

Haber Merkezi / Süper Lig’in 21. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Pendikspor, Pendik Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu’nun yönettiği karşılaşmadan Pendikspor, 4-0 galip ayrıldı.

Pendikspor’a galibiyeti getiren gollari , 4. dakikada Umut Nayir 70. dakikada Halil Akbunar 74. dakikada Mame Thiam ve 82. dakikada Nuno Sequeira kaydetti. Pendikspor, bu galibiyet ile puanını 19’a yükseltirken, Beşiktaş, 35 puanda kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Fernando Santos’un açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Öncelikle rakibimizi tebrik ediyorum. Hatalarımızı değerlendirdiler. İstediklerimiz olmadı. Başımızı dik tutmalıyız. Salı günü önemli bir maçımız var. O maça iyi konsantre olmalıyız. Maça kötü başladık ve gol yedik.

Golden sonra tepki verdik. 5-6 pozisyon bulduk ama gol atamadık. İkinci yarının başında Demir Ege’yi kırmızı kart görme ihtimaline karşı oyundan aldım. Sorumluluk bana ait. Oyuncularla konuşacağım.

Maçta pozitif şeyler vardı ama negatif şeyler daha çoktu. Önemli olan eldeki oyuncuları yukarı çekebilmek. Takım olarak neleri eksik yaptık, buna bakmalıyız.

Takım halinde kaybettik. Takım olarak iyi değildik. Oyunu domine etmek zorundayız. Savaşan ve oyunu yöneten bir takım olmalıyız. Takım olarak her şeyi beraber yapmalıyız. Oyuncularıma güveniyorum.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir