Fernando Santos: Daha İyi Olmalıyız

0 – 0 sona eren Adana Demirspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “Çalışmak zorundayız. Daha iyi olmalıyız” dedi.

Haber Merkezi /Süper Lig’in 22. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Adana Demirspor, İnönü’de karşı karşıya geldi. Hakem Atilla Karaoğlan’ın yönettiği karşılaşma 0 – 0 sona erdi.

Bu sezon sahasında 5. kez puan kaybeden Beşiktaş, bu sonuçla puanını 36’ya yükseltirken, Adana Demirspor da puanını 31’e yükseltti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Santos’un açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Oyunu kontrol ettik. Kırmızı karttan önce de sonra da oyunun hakimi bizdik. Fırsatlar yakaladık ama golü bir türlü bulamadık. Defansif olarak iyiydik. Oyuncularım her şeyi denediler ama gol gelmedi.

Rakibimiz kalemize çok gelemedi. Çalışmak zorundayız. Daha iyi olmalıyız. Kazandığımız maçlarda daha az fırsat bulduk. Puan kaybettiğimiz maçlarda daha çok pozisyon bulduk. Futbolda bu var.

Geçen maça göre çok daha iyi oynadık. Bazı oyuncularımızda yorgunluk görüyorum. Oyuncular çok maç oynadıkları için yorgun olabiliyorlar. Kendimizi iyi bir şekilde toparlayıp pazar günü oynayacağımız maça hazırlanacağız.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir