Dusan Tadic Fenerbahçe’de: Birçok Kupa Kazanmak İstiyorum

2023 – 2024 sezonu kadro planlamasına devam eden Fenerbahçe, 34 yaşındaki Dusan Tadic’i 2 yıllığına kadrosuna kattı. Dusan Tadic’e 2 sezon için 4 milyon 200 bin avro ödenecek.

Haber Merkezi / Fenerbahçe’den konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Profesyonel futbolcu Dusan Tadic’in kulübümüze transferi konusunda kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Avro ödenecektir” denildi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza törenine Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Mario Branco yer aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da futbolcuya hoş geldin mesajını paylaştı.

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Dusan Tadic, “Böylesine büyük bir kulübün parçası olmak harika bir duygu. Fenerbahçe’nin harika bir taraftarı var ve onların önünde futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarı ile birçok kupa kazanmak istiyorum. Bizim için çok değerliler. Onların desteklerine çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın enerjisi ile birlikte çok başarılı olacağız.” dedi.

Dusan Tadic, 20 Kasım 1988 yılında Sırbistan’da dünyaya gelmiştir. 181 cm boyundaki Tadic, sol kanat ve forvet hattında görev yapmaktadır.

98 kez milli formayı giyen yıldız isim 21 gol kaydetti. Ajax forması giyen Tadic, 6 milyon euro piyasa değerine sahiptir. Vojvodina’da futbola başlayan Tadic, Groningen, Twente, Southampton ve Ajax’ta oynadı. 660 kez sahaya çıkan Tadic, 202 gol 232 asist üretmiştir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir