DP Lideri Gültekin Uysal’dan İmamoğlu Ve Yavaş’a Destek

31 Mart’ta yapılması planlanan yerel seçimlere sayılı günler kala Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul ve Ankara’da aday çıkartmayacaklarını, mevcut başkanlar Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı destekleyeceklerini söyledi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin, NOW TV’de İlker Karagöz’ün Çalar Saat programına katıldı.

Programda, Ankara ve İstanbul’da aday çıkartmayacaklarını söyleyen DP Lideri Gültekin Uysal, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da destek açıklamalarını yineledi.

Gültekin Uysal, “Mansur Başkanım; Moğol İstilasından buyana Ankara’nın uğradığı en büyük yağma hareketine son vererek 5 yıl önce Ankara’nın üzerindeki kara örtüyü kaldırmayı başardınız; daha nice güzel hizmetleri Başkentimizin Şehremini olarak yapacağınızdan eminiz!” ifadelerini kullandı.

Uysal, İstanbul için de, “Bu 5 yıla baktığımızda, Demokrat Parti olarak İstanbul halkı için en doğrusunun, bu kritik seçim sürecinde Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte mücadele vermek olduğuna kanaat getirdik. Sayın başkanımızla yine birlikte ve aynı ahenkle çalışacağımıza inancımız tamdır. Hayırlısıyla ikinci döneminde birlikte çok daha büyük başarılara imza atmak temennisiyle Ekrem Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız.” dedi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir