Daha Dolgun Dudaklara Sahip Olmanın En Kolay Yolu

Kylie Jenner, dolgun dudaklarıyla ortaya çıktığında hepimizi heyecanlandırdı. Peki Kylie Jenner’ın dolgun dudakları gibi dudaklara sahip olmak için dudak dolgusu yaptırmanın dışında, her şeyi denediniz ve hiçbiri işe yaramadı mı? 

Haber Merkezi / Tabi ki daha dolgun dudaklarla sahip olmanıza yardımcı olacak doğru yöntemlerimiz var. Nasıl daha dolgun dudaklara sahip olacağınızı öğrenmek için okumaya devam edin.

Dudaklarınızı nemlendirin ve temizleyin;

Bu bir numaralı adım ve çok önemli. Başka yöntemleri denemeden önce dudaklarınıza peeling (ölü hücrelerden kurtulun) yapın. Pul pul dudaklar ışığı daha az  yansıtır, bu da dudaklarınızı olduğundan daha küçük göstermesine neden olabilir. Dudağınızın üstündeki ölü hücrelerden kurtulmak için diş fırçasıyla hafifçe fırçalayın. Bu aynı zamanda dolaşımı hızlandırarak makyajsız makyajsız pembe bir ton verir.

Dudak boyası kullanın;

Hala dudak kalemi ile dudaklarınızın üstünü çizmeye mi çalışıyorsunuz? Bu iyi ve güzel olabilir, ancak kendinize bir iyilik yapın ve bunun yerine dudak boyasına geçin. İyi bir fırça ile dudak boyası, daha dolgun dudaklara sahip olmak söz konusu olduğunda en yakın arkadaşınız olmaya aday.

Dudaklarınızı şekillendirin;

Artık dudak boyanız olduğuna göre başlayalım. Dudaklarınıza kapatıcı uygulayarak başlayın. Fırçayı boya kabına daldırın ve doğal dudak çizginizin biraz üzerine çıkarak dudaklarınızın ana hatlarını çizin.

Karıştırın;

Dudaklarınızı boyamadan önce dudaklarınıza biraz boyut eklemek için yüzük parmağınızı kullanarak kapatıcıyı ve dudak boyasını karıştırın. Ardından bu karışım ile dudaklarınızı boyayın; dudaklarınızın ortasını daha açık ve kenarlarını daha koyu tonda tuttuğunuzdan emin olun. Çünkü bu, 3D benzeri bir etki yaratmaya ve dudaklarınızın şeklini daha iyi göstermeye yardımcı olacaktır.

Doldurun;

Şekillendirmeyi tamamladığınızda, dudaklarınızın geri kalanını dudak boyası ile doldurun! Merkezin daha açık, kenarların daha koyu olduğundan emin olun ve çizgilerin dışını çıkmamaya özen gösterin. 3D parlaklığın devrim niteliğindeki özelliğine sahiptir ve dudaklarınıza ihtiyaç duydukları ekstra bir çekicilik verecektir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir