Bitcoin 26 Bin 100 Dalar; BNB Ve XRP Sert Yükseldi

Bitcoin (BTC) 26 bin 100 dolara yükselirken, Ethereum (ETH) ise bin 750 dolar seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor. BNB ve XRP da yatırımcısına kazandıran kripto paralar arasında yer aldılar.

Haber Merkezi / Haftanın ilk işlem gününe kayıplarla başlayan kripto para piyasaları, ABD enflasyon verileri ve Fed para politikası toplantısı öncesi yükseliş eğiliminde.

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) yüzde 0,91 yükselişle 26 bin 100 dolara yükselirken, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH) ise bin 750 dolar seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor.

Bitcoin (BTC), haftanın ilk işlem günü yüzde 0,28 artışla 25 bin 864 dolara yükselmiş, Ethereum (ETH) ise yüzde 0,92 düşüşle bin 741 dolara gerilemişti.

Diğer en iyi kripto para birimlerinden BNB ve XRP de yüzde 4’e varan yükselişle, yatırımcısına yüksek miktarda kazandıran kripto paralar arasında yer aldılar. Dogecoin , Solana ve Polkadot da yatırımcısına kazandıran kripto paralar arasındaydı.

BNB ve Shiba Inu da haftanın ilk işlem günü yüzde 5’e varan düşüşle, yatırımcısına kaybettiren kripto paralar arasında yer almışardı.

Bitcoin’in (BTC) hacmi, son 24 saatte yüzde 0,26 artarak yaklaşık 11,59 milyar dolar, piyasa değeri ise  505 milyar dolar civarında. Küresel kripto para piyasa değeri, son 24 saat içinde yüzde 0,99 artarak yaklaşık 1,06 trilyon dolar civarında işlem görüyor.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir