Beşiktaş Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına, bu sabah salonda ve sahada yaptığı antrenmanla devam etti. Beşiktaş, akşam saatlerinde basına açık yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Haber Merkezi / Beşiktaş, Almanya kampında yeni sezon hazırlıklarına, bu sabah salonda ve sahada yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Ekibimiz, iki grup halinde salonda, kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirdi. Sahada ısınma koşularıyla devam eden antrenman, 5’e 2 çalışmasının ardından taktiksel çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaş, Almanya kamp çalışmalarına bugün TSİ 19.00’da basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Nathan Redmond veda etti

Öte yandan Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı ve teknik direktör Şenol Güneş’in de takımda tutulmasını istediği Nathan Redmond, Siyah-beyazlılara veda etti.

Redmond geçen sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 29 maça çıkarken 6 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

İngiliz futbolcu, özellikle ligin 2. yarısında oynanan deplasmandaki Fenerbahçe derbisinde 1 gol, 3 asistlik unutulmaz bir performans sergileyerek taraftarların hafızalarında yer edindi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir