Beşiktaş, Sergen Yalçın İle Yollarını Ayırdı

Beşiktaş, resmi sitesi üzerinden, “Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi / Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, Nevzat Demir Tesisleri’nde görüştüğü Başkan Ahmet Nur Çebi’ye istifasını sundu. Başkan Çebi’nin 49 yaşındaki teknik direktör Yalçın’ın istifasını kabul ettiği belirtildi. Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek.

Beşiktaş’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Daha önce istifadan dönmüştü

27 Kasım’da ligde Giresunspor’a sahasında 4-0 mağlup olarak çok ağır bir yenilgi alan siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın maçın ardından istifa sinyali verse de ertesi gün Başkan Çebi ile yapılan görüşmenin ardından devam kararı almıştı. Sonrasında oynanan Kasımpaşa maçında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ve berabere kalan Beşiktaş’ta sergilenen performans yine kimseyi tatmin etmezken Dortmund hezimeti istifa tartışmalarını yeniden alevlendirmişti.
Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir