Apolas Lermi’nin Bir Konseri Daha İptal Edildi

Giresun’un Güce ilçesinde “Ağaçbaşı Otçu Şenliği”nde sahne alması planlanan Karadenizli müzisyen Apolas Lermi’nin konseri valilik tarafından iptal edildi. Apolas Lermi, konserinin yasaklandığını sosyal medyadan duyurdu.

Lermi, yasakla ilgili şöyle dedi: “Yeni iptalin adresi Giresun Güce. Artık komik geliyor. 17 Temmuz ‘da (yarın) yapılması planlanan Ağaçbaşı Otçu Şenliği konserimiz de, valilik tarafından iptal edilmiştir. Bu iptale karşı direnen Güce Belediyesi’ne ve emekçilerine çok teşekkür ederim.

“İyi yönetici, iyi gazeteci ve iyi dost, kritik zamanlarda yaptıklarıyla iyidir. Sessiz ve duyarsız kalarak bu yaşananlara ortak olan kötüleri görüyoruz. Ve bu karanlık dönemde bir şekilde bizimle dayanışma içinde olmaya çalışan herkese teşekkürler. Sizlerin de farkındayız.”

Ümit Özdağ hedef göstermişti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile birlikte hükümete yakın medya, Apolas Lermi’yi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) konseri nedeniyle hedef göstermişti.

Apolas Lermi’nin 29 Mayıs’taki Denizli konseri Pamukkale Belediyesi, 11 Haziran’daki Bostancı konseri ise; organizasyon tarafından iptal edilmişti. Lermi’nin 31 Temmuz’da Sakarya Akyazı Acelle Yaylası’nda gerçekleşecek olan konseri de ‘hakkında çıkan haberler’ gerekçe gösterilerek iptal edilmişti

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir