Beşiktaş’ta Ole Gunnar Solskjaer Dönemi Sona Erdi
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, 2025 – 2026 sezonu sonuna kadar ve 2026 – 2027 sezonu için 1 yıl opsiyonlu anlaşmaya vardığı Ole Gunnar Solskjaer ile yollarını ayırdı.
Haber Merkezi / Beşiktaş’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer ile olan sözleşmemiz yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan karar neticesinde feshedilmiştir. Başkanımız Serdal Adalı toplantı sonrası yaptığı görüşmede Solskjaer’e bugüne kadar olan hizmetleri için teşekkür etti.”
Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş’ta 29 karşılaşmada 15 galibiyet 5 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Kartal, Norveçli çalıştırıcı yönetiminde 1,72 puan ortalaması yakaladı. Beşiktaş, Solskjaer yönetiminde rakip ağları 52 kez sarsarken, kalesinde ise 34 gol gördü.
Ole Gunnar Solskjaer kimdir?
26 Şubat 1973 tarihinde dünyaya geldi. Futbolculuk döneminde Molde ve Manchester United kulüplerinde forma giydi. Aktif futbol yaşantısının ardından teknik direktörlük kariyerine başlayan Ole Gunnar Solskjaer; Molde, Cardiff City ve Manchester United kulüplerinde görev yaptı. Ole Gunnar Solskjaer, Molde ile 2011 ve 2012 yıllarında Norveç Ligi, 2013 yılında ise Norveç Kupası şampiyonlukları yaşadı.






























