Shakira’nın İntikam Şarkısı YouTube’da Rekor Kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, 10 yıldan fazla süren birlikteliğin ardından geçen yıl ayrıldığı İspanyol futbolcu Gerard Pique için göndermeler yaptığı şarkısı, YouTube’da 24 saat içinde 68 milyondan fazla izlenerek rekor kırdı.

İki çocuğu bulunan çiftin ‘aldatma’ nedeniyle ayrıldığı belirtilirken, Shakira’nın rekor kıran son şarkısı da çok sayıda gönderme içerdi. 35 yaşındaki Pique’nin yeni sevgilisi Clara Chia 23 yaşında. Shakira da yeni şarkısında “22’likleri cebinden çıkaracağını” belirtiyor.

Pique’nin yeni birlikteliğine yönelik iğneleyici sözleri içeren şarkıda, “Ferrari’den inip Renault Twingo’ya binmek” ve “Rolex saatten sonra Casio saat kullanma” benzetmeleri ile iki ilişki karşılaştırılıyor.

Shakira şarkıda Pique’nin “vücudunu geliştirmeye çok zaman ayırdığını fakat beynin de gelişime ihtiyaç duyduğunu” söylüyor.

Bu şarkı, Shakira’nın Arjantinli prodüktör DJ Bizarrap’la birlikte ilk çalışması oldu. Shakira’nın yeni şarkısının sözleri şu şekilde:

“Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm/ Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor.”

45 yaşındaki şarkıcının “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin” sözleri sosyal medyada gündem olurken, Pique’ye gönderme yaptığı öne sürüldü.

Bu Shakira’nın ayrılığı hakkında yazdığı ilk şarkı değildi. Üç ay önce piyasaya sürdüğü Monotonia şarkısı, son eseri gibi bir intikam şarkısı değil, kalp kırıklığını anlattığı türden bir şarkıydı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir