Demet Özdemir Paylaşımlarıyla Olay Oldu

Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncular arasında yer alan Demet Özdemir, son paylaşımlarıyla yine adından söz ettirdi. Özdemir, havuz başında pembe bikinisiyle pozlarını paylaştı.

Haber Merkezi / Demet Özdemir, fotoğraflarını da 15,9 milyon takipçisi olan hesabından yayınladı. Özdemir’in paylaşımları kısa süre içerisinde takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’de dünyaya geldi. Anne babasının ayrılmasının ardından annesi ve ablasıyla İstanbul’a taşınan Özdemir burada dans kursuna başladı.

Oyunculuk kariyerine reklam filmlerinde yer alarak başlayan Demet Özdemir liseyi bitirmesinin ardından oyunculuk dersleri almaya başladı. Demet Özdemir, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisin canlandırdığı Aylin karakteri ile dizi sektörüne adım attı.

Kurt Seyit ve Şura, Kaçak Gelinler, Çilek Kokusu, Erkenci Kuş gibi dizilerde yer alan Özdemir ayrıca Tut Sözünü ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmlerinde de rol aldı.

Özdemir, son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle oyunculuktaki başarısını sergiledi.

Demet Özdemir, şuanda internet platformu olan Disney+ için Dünyayla Benim Aramda adlı dizide ve FOX TV’de yayınlanan Adım Farah dizisinde rol almaktadır.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir